Ajatuksentäyteistä, tanssittavaa englanninkielistä elektropop-musiikkia Warnerin rosteriin?

Moikka! Mun nimi on Joona Nuutinen, ja mä johdan tätä elektronisen pop-musiikin iskuryhmää, joka kantaa nimeä Unzyme. Mä olen kehitellyt tätä kuviota jo aika pitkälle, ja säveltänyt ison läjän tarttuvia pop-biisejä. Nyt tuntuu, että itse tuote alkaa olla jo tosi hyvässä kuosissa, mutta me tarvittais nyt Warnerin kaltaiselta ammattilaistiimiltä lisää vauhtia markkinointiin, mediayhteistyökuvioihin, sparrausta urasuunnitteluun ja apua suhteiden luomiseen. Mulla on itsellä aika paljon kokemusta markkinoinnista ja yritystoiminnasta, joten mä uskoisin olevani aika hyvä yhteistyökumppani. Tiedän, että hyvä yhteistyö on molemminsuuntaista, ja mä olen valmis laittamaan kaiken peliin. Tavoitteet on korkealla, ja toiminta sen mukaista.

Mä olen vloggauksen ja tubettamisen kautta rakentamassa itselleni henkilöbrändiä, jonka tiedän olevan avuksi bändin markkinoinnissa. Oon tehnyt sometuotantoja mm. Apulannan YouTube-kanavalle ja Instagramiin. Tiedän siis mitä tehdä, mutta tarviin lisää aikaa rakentaa uraa. Rahoitan mun musiikkiuraa tekemällä yrittäjänä markkinointihommia muille yrityksille, ja oon pitänyt mm. sisältömarkkinointikoulutuksia. Jos mulla olis enemmän pelimerkkejä, satsaisin kaiken YouTube- ja Facebook-mainontaan.

Teatraalinen liveshow

Me ollaan rakennettu Unzymen keikkaspektaakkelista erittäin vaikuttava, scifihenkinen valoshow. Se muistuttaa jonkin verran jopa Rammsteinin meininkejä, mutta futuristisemmalla ja positiivisemmalla otteella. Meillä on oma valotekniikka, ja kaikkiin biiseihin on valmiiksi ohjelmoidut valot. Myös PA-kalusto löytyy omasta takaa – olemme siis erittäin omavarainen bändi.

Albumillinen ennenjulkaisematonta materiaalia

Mä oon säveltänyt 16 pop-biisiä, jotka on tuotettu yhdessä Lasse Turusen (Pihkassa Musiikkituotanto) kanssa. Tämä yhteistyö on nostanut biisien tasoa merkittävästi.

Sean Holtin palaute Nerve Cells -biisistä

Osallistuin Songwriting Masterclass -tapahtumaan, jossa amerikkalainen musatuottaja Sean Holt antoi palautetta biiseistä. Tässä video Seanin palautteesta.

Tapaaminen Warnerilla?

Mä haluaisin siis tulla juttelemaan mahdollisista yhteistökuvioista teidän kanssa. Lupaan, että se on teidän aikanne arvoista!

Buukataanko miitti?

Yhteistyöterveisin

Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
0456765385

Contact

Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
+358 45 676 5385