Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yön vetonaulaksi näyttävä biomekaaninen pop-show?

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/STArVxixS-c” playlist=”bpwdTxTYOaE,U9xZa8LfQsg,4iADJzARx2w,bpwdTxTYOaE,TseqEgacjg4,RPtRdZAJa2A,GHPYHEsn91E,p2mAE0zW01o,gWLWlKEK4fU,gJFGUhdMndc” width=”1500″ height=”1000″ modestbranding=”yes” https=”yes”]

Tieteellinen tutkimus entistä laajemmin esille

Tutkijoiden yö, erityisesti Jyväskylän yliopiston fysiikan laitoksella, on tieteitä popularisoiva ja tutkimuksia selittävä tapahtuma, joka auttaa kaikkia ymmärtämään tieteellisen tutkimuksen merkitystä koko yhteiskunnalle. Tämän ainutlaatuisen tapahtuman ansiosta myös moni päättäjä näkee tieteellisten tutkimusten arvon konkreettisesti.

Unzyme haluaisi osaltaan olla popularisoimassa tiedettä, ja tekemässä siitä entistä kiinnostavampaa tuleville sukupolville. Yhdessä voisimme tehdä tapahtumasta vieläkin mielenkiintoisemman, ja tuoda kiehtovaa tutkimusta esille yhä enemmän. Ehkä voimme yhdessä rikkoa myös viime vuoden 12 000 kävijän hurjan ennätyksen.

Taiteellinen yhdistelmä vailla vertaa

Unzymen scifipopshow ei sovi mihinkään niin hyvin kuin futuristisiin tutkimuslaitoksiin. Innostumme itse aina tekniikan mahdollisuuksista, ja liveshowmme onkin äärimmäisen pitkälle viritetty erilaisten tekniikoiden yhdistelmä.

Jyväskylä tieteen popularisoijana

Jyväskylä on myös Unzymen kotikaupunki, ja haluaisimme olla mukana tuomassa esille Jyväskylän yliopiston fysiikan laitoksen ja matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan uraauurtavia tutkimuksia.

Kalusto ja valoshow

Meiltä löytyy kaikki tarvittavat laitteet ohjelmanumeron toteuttamiseksi. Kunnioitamme toki valtavan kalliita tutkimuslaitteita, ja haluaisimmekin esiintyä sellaisessa pisteessä, jossa esiintyminen on turvallista.

Bonuksena videodokumentaatiota

Tuotamme kaikista tekemisistämme videoita, joten saisitte tilaisuudesta myös astetta kiinnostavamman näköistä videomateriaalia, jota voitte käyttää omissa markkinointikampanjoissanne, toimintakertomuksissa ja tiedotteissa.

Esiintymispalkkio

Pyyntömme esiintymispalkkioksi on 1000 €. Esiintymispalkkiot ovat arvonlisäverottomia. Laskutus hoituu Little Green Man -yrityksen kautta (Y-tunnus 1886513-3).

Yhteistyöterveisin

Joona Nuutinen
Lead Scientist
+358 45 676 5385
joona@unzyme.com

Contact

Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
+358 45 676 5385