Remix Movetron-biisistä?

Moe! Oon diggaillut Movetronista koko ikäni, ja intoillut tosi paljon teidän tuoreimpien julkaisujen biisejä. Ne vaan on paljon laadukkaampia kuin ekojen levyjen biisit. Tuotanto, sävellykset ja sanat on kauttaaltaan paljon kestävämpiä kuin varhaisilla julkaisuilla, vaikka onhan niilläkin omat kestävät helmensä. Movetronin melodiat ja energia on vaikuttaneet osaltaan myös mun omiin sävellyksiin. On mahtavaa, että olette pitäneet soundin tunnistettavana, ja keskittyneet yhteen juttuun. Musa kestää paremmin aikaa, kun se ei ajelehdi trendien virrassa, vaan rakentuu pidempiaikaisille esteettisille päätöksille.

Mua kiinnostais kovasti tehdä remix jostakin Movetronin biisistä. Kaikista mieluiten se olisi joku ennenjulkaisematon biisi, jonka remixin voisi sitten julkaista seuraavan biisin jälkimainingeissa. Tai sitten joku äskettäin julkaistu biisi, kuten Uni, tai jokin hieman vähemmän huomiota saanut, kuten esimerkiksi Asfaltti liikkuu (yksi mun omista lempparibiiseistä).

Olen tehnyt aikaisemmin remixejä mm. Ricky Tick Big Bandille, Apulannalle ja muutamalle ulkomaalaiselle artistille. Unzymen kanssa ollaan julkaistu kolme albumia, ja neljäs on jo pitkällä tuotannossa.

Olisi mukavaa tehdä yhteistyötä!

Terveisin,
Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
045 676 5385

Contact

Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
+358 45 676 5385