Yhteistyöehdotus Loud’n Livelle

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/W3KNbWxjxiA” playlist=”RPtRdZAJa2A,bpwdTxTYOaE,bpwdTxTYOaE,TseqEgacjg4,GHPYHEsn91E,p2mAE0zW01o,gWLWlKEK4fU,gJFGUhdMndc” width=”1500″ height=”1000″ modestbranding=”yes” https=”yes”]

Moikka! Mä oon Joona Nuutinen, Unzyme-yhtyeen biisinkirjoittaja ja laulaja. Oon ollut yleisönä useammassakin Loud’n Liven järjestämässä tapahtumassa, ja tykännyt kovasti artistivalikoimasta ja muustakin meiningistä. Tunnen teidän kohderyhmän aika hyvin, koska olen itse osa sitä.

Kun Hurts peruutti esiintymisensä Helsingin keikalla, ajattelin, että mietitte varmaan kuumeisesti korvaavia vaihtoehtoja. Suomessa tuskin on juurikaan sellaisia artisteja, jotka oikeasti sopisivat paikkaaman Hurtsia. Unzyme on kuitenkin musiikillisesti tosi lähellä sekä Pet Shop Boysia että Hurtsia. Usein meidän musiikkia on verrattu myös Poets of the Falliin, jota ollaan lämmitelty yhdellä heidän edellisen kiertueensa keikalla. Seuraavaksi vuorossa on Apulanta-lämppäys, joka on Rytmikorjaamolla 13.10. Sen keikan yhteydessä olisikin kiva tavata teidän jengiä ja jutella mahdollisista yhteistyökuvioista.

Ymmärrän, että jäähallikeikan järjestelyitä ei noin vain muuteta, joten tämä yhteistyöehdotus koskee lähinnä teidän tulevia tapahtumia (toki olemme hälytysvalmiudessa myös torstain keikalle). Unzymen musiikki sopisi todella hyvin näihin tapahtumiin, joissa PSB, Hurts ja muut elektrolegendat vetää, joten olisi ehkä syytä jutella kuvioista teidän kanssanne.

Jos tällainen meininki kiinnostaa, suosittelen soittamista tai sähköpostittelua.

Joona Nuutinen

+358 45 676 5385
joona@unzyme.com

Contact

Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
+358 45 676 5385