Lämppäyskeikka vaihtokaupassa Happoradion some-videotuotannosta

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/1Fm4_D0L-uk” playlist=”bpwdTxTYOaE,U9xZa8LfQsg,4iADJzARx2w,bpwdTxTYOaE,TseqEgacjg4,RPtRdZAJa2A,GHPYHEsn91E,p2mAE0zW01o,gWLWlKEK4fU,gJFGUhdMndc” width=”1500″ height=”1000″ modestbranding=”yes” https=”yes”]

Heipä hei! Törmättiin Aux ry:n kokouksessa tiistaina 11.9. Heitinkin siinä jo muutamia ideoita, joita voisimme mahdollisesti tehdä yhdessä. Ensisijaisesti toivoisin mahdollisuutta päästä lämmittelemään Happoradiota, ja kiitoksena siitä voisin tehdä teille videon tai pari. Muitakin mahdollisia yhteistyömuotoja toki on, ja toivoisinkin, että päästäisiin näistä pian juttelemaan.

PA, valot ja muu tekniikka löytyy omasta takaa

Ymmärrän, että tekniikkahenkilökuntanne ei halua yllätyksiä, riskejä tai lisäyksiä työhönsä, ettekä te halua ylimääräisiä kustannuksia lämppäribändistä. Me olemme siitä poikkeuksellinen bändi, että me emme työllistä keikkateknikkojanne. Tuomme tarvittaessa oman kaluston paikan päälle.

Keikan voi pystyttää keikkapaikalla myös muualle kuin päälavalle. Lämppäyslava voi olla siellä mihin se vain luontevasti sopii. Tarvitsemme vain riittävän ison tilan (n. 12 m2), johon pystyttää showtekniikka – PA, valot ja soittimet. Saamme tekniikan pystyyn alle puolessa tunnissa.

Sisällöntuotantoa vaihtokaupassa

Fanien sisällönjano on nykyään loputon. YouTube-kanavanne viimeisin video on lisätty yli vuosi sitten, ja teidän Instagram-tililläkin voisi olla enemmän videosisältöä. Olen tehnyt monenlaista sisältömarkkinointia – mm. Apulannan YouTube-kanavalle ja voin opastaa teitäkin astetta strategisempaan sisällöntuotantoon, mikäli sellainen kiinnostaa.

Yksinkertaisin vaihtokaupan muoto on, että teemme teille somevideon yhdestä keikasta – vaikkapa yhdestä livebiisistä, backstage-meiningeistä tai fanikohtaamisista.

Myös isomman luokan videotuotanto onnistuu. Isompaa tuotantoa en pysty kokonaan vaihtokaupassa tarjoamaan, mutta voin tiputtaa hintaa 30% tavallisesta. Videotuotannon referenssejä löytyy Neon Video -sivustolta.

Apulanta-yhteistyön hedelmiä

Apulannan YouTube-kanava oli melko kuollut ennen vlogivideotuotannon aloittamista. Ekojen vlogivideoiden julkaisun aikaan kanavan suosio nousi ennätyslukemiin – ekoja videoita katsottiin kymmeniä tuhansia kertoja, ja niistä uutisoitiin myös monissa ulkopuolisissa medioissa. Aiheet valittiin ajankohtaisten, paljon hakuliikennettä saavien aiheiden mukaan, sekä fanien kysymysten perusteella.


Tilastot haettu SocialBlade.comista.

Olen myös tehnyt Apulannan uudet nettisivut, ja tuottanut sisältöä heidän Instagram-tililleen.

Sovitaanko tapaaminen?

Helpointa olisi jutella näistä aiheista kasvotusten tai puhelimessa. Olis aika kivaa tehdä jotain eeppistä yhdessä.

Yhteistyöterveisin

Joona Nuutinen
Lead Scientist
+358 45 676 5385
joona@unzyme.com

Contact

Joona Nuutinen
joona@unzyme.com
+358 45 676 5385